Denitrificator Simplex 100L

începând de la 8.071,00 RON
în stoc
SKU DENITRIFICATOR_SIMPLEX_100L

Debit 5.9 mc/h

Consum de sare 12 kg

Elimina nitratii din apa

Saramura preparata cu apa dedurizata

Volum mic de apa drenata la fosa septica

Automatizare volumetrica si temporala

Apele de suprafață, respectiv izvoarele din sol pot fi poluate cu nitrați care din cauza riscului asupra sănătății trebuie îndepărtate. Conținutul de nitrați a apei potabile este deosebit de periculos asupra copiilor cu vârsta sub șase luni, pentru că și o cantitate relativ mică poate cauza moartea prin sufocare.

Poluarea cu nitrați a apelor potabile este consecința poluării solurilor cu amoniac, respectiv cu materiale cu conținut de nitrați: de ex. îngrășământul chimic NH4NO3, folosirea exagerată de îngrășăminte fluide (unele microorganisme din sol transformă amoniacul în nitrați prin oxidare). O metodă practică a îndepărtării conținutului de nitrați este cea prin schimbul selectiv de ioni.

Rășinile artificiale pentru schimb selectiv de anioni de nitrați, dezvoltate pentru această sarcină, sunt capabile cu o selectivitate acceptabilă să lege nitrații de lângă celelalte anioni a apei tratate. Conținutul legat de nitrați poate fi îndepărtat de pe rășina artificială schimbătoare de ioni saturată prin operațiune de regenerare, astfel ajungând încărcătura din nou în stare gata pentru funcționare.

Mai multe informații
Volum rasina 100
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsDenitrificator Simplex 100L
Rating-ul dumneavoastră